MK

Sunday, 2 August, 2009

我們在墾丁*天氣晴(大結局)

Filed under: Family,GPS,Travel — MK @ 23:59
Tags: ,
第一集 第二集 第三集 大結局

(本文網址︰https://mkleung.wordpress.com/2009/08/02/我們在墾丁*天氣晴(大結局)/

第四天︰離開恆春,逛高雄市商場

按此開啟第四天的相簿

要離開了,很捨不得!


我們坐公車回高雄機場,先把行李寄存,然後乘搭內子最想坐的交通工具︰捷運!



在高雄市只能逗留三個多小時,我們決定到高雄最大的商場──夢時代──逛逛。

對我來說,這個商場除了很大,以及頂層有個小型遊樂場以外,就沒有什麼特別。

我們在飛機起飛前兩個多小時回到機場,辦了登機手續後,餘下的時間就留在機場上上網。

回香港那程飛機,我們可以坐在窗口旁,我可以進行 GPS 測試了。配合飛機的私人電視,很好玩。


難忘的四日三夜墾丁之旅,就此結束。

第一集 第二集 第三集 大結局

1 Comment »

  1. 謝謝MK Sir 的分享,很想今年暑假也去一趟!

    Comment by Phoebe Tsui — Saturday, 3 May, 2014 @ 11:20 | Reply


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.